Nybro Innebandyklubb
Innebandy
P11/12
Poolspel och vi är igång
2022-01-06 12:53

Hejsan Allihopa

Hoppas ni har haft en bra Jul och ett bra nyår.

Då laddar vi för sista halvan av denna säsongen och de är redan ett poolspel nu i helgen där vi skulle behöva några som vill spela , de är på söndag med start på första matchen 10.45 och de är i färjehallen, Färjestaden

Vet ni om att ni kan så lämna en kommentar här eller på Facebook

Sen hoppas vi även att vi slipper så mycket störningar av corona nu under våren

Mvh Ledarna

Juluppehåll
2021-12-22 09:19

Hejsan

Vi skulle bara vilja meddela att vi tar uppehåll i träningen fram tills den 5/1-22 då vi åter startar igång igen.

Så vi ledare skulle här med vilja tacka er för ett roligt 2021 även om de på våren var en del strul med pandemin men nu under hösten har vi fått köra på och våra killar har fått visa upp att de kan liras en himla härlig och trevlig innebandy som även innehåller en himla massa kämparglöd och de gör verkligen så att vi ser att de vi lär ut ger ett bra resultat och vi hoppas även att alla killarna känner att de är kul att spela :)

Så nu laddar vi upp för ett 2022 med nya spännande äventyr och hårda matcher och fullt fokus på bra träningar så ska vi allt fortsätta med den fina innebandyn vi spelar.

Vi vill även då passa på att önska er alla en God Jul och ett riktigt Gott Nytt år !

MVH

Ledarna

Ingen träning idag 9/12
2021-12-09 15:35

Hej

Pågrund av arbete och utifrån de nya restriktionerna vid symptom så är vi tvugna att ställa in dagens träning. Ber om ursäkt för sen avisering!

Finns det någon mer som skulle kunna hjälpa till som tränare hade vi uppskattat det väldigt mycket!

Som ni märker är vi väldigt sårbara med enbart tre tränare.

Mvh// Ledarna

Ingen träning
2021-11-24 15:50

Ingen träning idag. Ledarbrist pga jobb och sjukdomar.
Ber om ursäkt för sen avisering.

Match hemma den 28/11. (4-4)
2021-11-21 21:42

Söndagen den 28/11, är det match 4-4 mot Craftstaden hemma i OG-hallen. Tyvärr har Olofström dragit sig ur. Där av bara en motståndare. Vi kommer antingen att spela tre perioder som senast alternativt två kortare matcher.

Samling i hallen 10.15.
Följande spelare kommer få en kallelse: Filip Hammevik, Valter, Vilde, Oliver A, Ebbe, Elliot, Rasmus, Adrian, Oliver Å.

Spelare som är med vid 4-4 och ej är kallade till denna match kommer spel poolspel under december. Mer information kommer när det närmar sig.

Vi kommer att behöva hjälp med att bygga ihop sargen, kiosk och sekretariat. Ned finns fördelning av vissa uppgifter. Kiosken ger en bra intäkt till klubben och möjlighet för oss att förhoppningsvis kunna åka på en Cup till våren.

Kiosk: Adrian, Ebbe, Filip
Seket: Valter, Vilde

PS glöm inte att anmäla om killarna har möjlighet att hjälpa till på eftermiddagens julskyltning. Vi får andel av intäkten utifrån hur många från laget som är med!

4-4 imorgon i Nybro
2021-11-13 11:40

Hej

Morgondagens Poolspel som skulle genomföras i Olofström kommer genomföras i Nybro istället.

Samma spelare är uttagna som skulle åkt till Olofström

Samling 10.15 i hallen. Första matchen 11.00 andra 12.00. Vi kommer möta FBC Kalmarsund i båda matcherna.

Väl möt imorgon för två roliga matcher!

//Ledarna