Nybro Innebandyklubb
Innebandy

Bli medlem i Nybro Innebandyklubb
Välkommen till Nybro Innebandyklubb!

NU ÄR VI LIVE!
2022-05-09 20:41

I samarbete med vår nya materialpartner Enenda är äntligen vår nya webshop uppe.

Hur skapar du ett konto?

1: Klicka på "Skapa konto"

2: Välj aktuell förening och fyll isamtliga personliga uppgifter.
Välj ett lösenord. När allt är ifyllt trycker du på “REGISTRERA” så
kommer ni till vald förenings
hemsida.

3: KLART! Shoppa på!

Inom kort finns det även "provexemplar" av träningskläderna nere i OG-Hallen!

Nybro IBK Webshop

Nu säljer vi Ravelli
2022-04-20 15:13

Hej!

Föreningen ger nu alla lag möjlighet att tjäna stora pengar till laget genom att sälja Ravelliprodukter. Vi har satt upp en webbshop vilket gör det väldigt enkelt att sprida och se till så alla ni känner köper Ravelliprodukter och på så sätt stöttar föreningen vid varje köp.

OBS Det är inget tvång att sälja, utan detta är för de som vill stötta föreningen och de lag som vill tjäna lite extra till sin lagkassa. De som inte vill sälja något behöver alltså inte.

Men sprid gärna denna länk och be alla se om det finns något som dom kan behöva och samtidigt stötta vår förening. Underkläder och strumpor behöver ju alla nångång  :-)

hör av er till oss i styrelsen om ni har några frågor kring det hela

Oliver Lindén förlänger med JIK
2022-01-04 17:56

Oliver och Jönköpings IK har kommit överens om ett kontrakt som sträcker sig ända till 2024! 🥇

JIK Sportchef Joakim Nordén:

"Oliver har visat tålamod sen han kom till oss från Nybro inför förra säsongen. Han har tagit stora kliv och visar idag att han behärskar SSL-spel på en hög nivå. Oliver är en spelartyp som vi prioriterar högt och vi ser fram emot att fortsätta resan tillsammans."

Bra jobbat och lycka till Oliver, säger vi från Nybro IBK!

Match borta mot FBC Karlskrona
2021-12-19 14:12

Passa på att följa herrlaget när de möter FBC Karlskrona på bortaplan.

Matchen livesänds och kostar endast 49:-

Följ länken och var med och heja på!

Framåt Nybro!

VM-Guld!
2021-12-10 17:15
Sofia Joelsson i landslagströjan

Svenska damlandslaget vinner VM-Guld på hemmaplan och med i truppen återfinns ingen mindre än Sofia Joelsson som började sin innebandykarriär i Nybro IBK!

Dessvärre åkte Sofia på en skada i gruppspelet och fick slutföra turneringen från sidan och vi önskar ett snabbt tillfrisknande!

Grattis säger vi till de Svenska damerna till deras vinst och framförallt till Sofia!

P11/12, 17/05 07:45
P11/12, 21/04 15:55