Nybro Innebandyklubb
Innebandy
Bli medlem i Nybro Innebandyklubb
Välkommen till Nybro Innebandyklubb!

Helgens matcher i OG-Hallen!
2021-11-24 23:24

I helgen välkomnar vi följande lag till match i OG-Hallen!

Lördag:

13:00 Nybro IBK F04/06 - Slätafly/SK IBK F05-06

Söndag:

11:00: Nybro IBK P11/12 - Craftstadens IBK P11

Välkomna till OG-Hallen, det bjuds på fin underhållning och en välfylld kiosk!

Helgens matcher
2021-11-19 23:33

I helgen välkomnar vi följande lag till match i OG-Hallen!

Lördag:

Klockan 11.00 gästas Nybro IBK P07/08 av CL98.

Söndag:

Klockan 11.00 gästas Nybro IBK P05/06 av Växjö IBK Utveckling.

Klockan 14.00 gästas Nybro IBK P09/10 av Craftstadens IBK.

Välkomna till hallen och heja fram våra yngre talanger i helgens matcher!

Kiosken kommer vara öppen och där serveras kaffe, toast och annat gott!

Ett förtydligande ang medlemsavgifter för 20/21
2021-06-24 13:45

Hej alla medlemmar!

Vi har fått en fråga angående  medlemsavgifter för säsongen 20/21 och vill förtydliga vad som gäller för alla.

Vi, och många andra föreningar, hamnade i en väldigt tuff situation då säsongen avslutades innan den knappt hade börjat. Vi har sökt olika lösningar för att hålla aktiviteter igång men, tyvärr, kan man konstatera att 20/21 är ett förlorat år för Nybro IBK, på samma sätt som för många andra föreningar och sporter som inte bedriver yrkesverksamhet.

Så vad hände med dem medlemsavgifter som vi, alla medlemmar, har betalat in?

Det är så att medlemsavgifterna i Nybro IBK går till att betala anmälningsavgift och spelarlicenser,  när ni tränar eller spelar match/cup. Detta betalas i början av säsongen och man får inte delta i en poolspel/seriespel utan sin spelarlicens. Alla våra cuper, oavsett hur stora eller små de är, är sanktionerade av Smålands Innebandyförbund vilket innebär att alla spelare som deltar är försäkrade, ledare ska haft åtminstone en grundledarutbildning och domare ska ha gått en domarutbildning - allt för att skapa en hälsosam idrottsmiljö och bra spelupplevelse för våra barn och ungdomar.  När  medlemmarna har betalat sina medlemsavgifter har Nybro omgående betalat avgifterna och licenser till Smålands innebandy förbund. Nybro IBK samt andra innebandy föreningar har haft samma funderingar gentemot förbundet om vad som händer med inbetalda avgifter och licenser. Tyvärr, fick vi inga pengar tillbaka och det innebär att vi inte kan betala något tillbaka till er.

Det är möjligt att andra föreningar via deras förbund har en annan policy, men så ser verkligheten ut för alla innebandyföreningar i länet.

Vi vet i dagsläget inte hur anmälningsavgifter och licenser kommer att se ut nästa år och därför kan vi inte heller säga något om hur medlemsavgifter kommer att påverkas. Vi har haft vårt budgetplanering inför nästa år och budgeterat för oförändrade avgifter med det fakta vi har idag.

Vi tackar er för er hängivenhet, tålamodighet och engagemang i ett tappert försök att hålla säsongen vid liv. Det är vi tillsammans som är Nybro IBK. Vi hoppas på att ni, våra medlemmar, har en fortsatt förtroende till innebandy och föreningen och på att nästa säsong ser helt annorlunda ut med hallen fullt av våra glada innebandyspelare och inte COVID-basillusker.

Mvh Ksenia Harrisen,

ordf i Nybro IBK

Kallelse till Årsmöte 20/21
2021-04-27 13:44

Hej!

Välkomna till årsmöte 25 Maj kl 18.30 som kommer att hållas digitalt via Zoom. Länken och inloggningsuppgifter till mötet med instruktioner kommer att skickas separat.

Eventuella motioner ska vara inskickade till Nybro IBK senast den 12 Maj via mail nybroibk@gmail.com

Årsmötets dagordning är följande:
1. Val av ordförande till årsmötet
2. Val av sekreterare för årsmötet