NYBRO IBK
NYBRO INNEBANDYKLUBB - SEDAN 1989

Parainnebandy

Är du sugen på att börja träna innebandy och har någon form av funktionsvariant så är du hjärtligt välkommen att komma och testa.

I dagsläget är vi ett glatt gäng på 21-22 spelare i åldrarna 12 år och uppåt. Till hösten kommer vi träna två gånger i veckan med start v. 33

Måndagar 16.45- 17.45 i OG-HALLEN

Onsdagar 16.45- 17.45 i OG-HALLEN

Låter detta som något intressant för dig så kontakta!

Linda Dahlin 0760321978 (Tränare).

Björn Wettergren 0705811290 (Ass.Tränare).

Peter Dahlin 0705731992 (Hjälptränare).

Hjärtligt välkomna

Avslutande poolspelet I Kalmar 16/3
2024-03-16 20:49
Ett glatt gäng

Så blev det dags för säsongens sista poolspel som hölls i Kalmar 16/3-24

Laget gjorde sin absoluta bästa insats för säsongen och äntligen gav det resultat

I 1.a matchen mot CL98 låg vi under med 2-0 i paus

Här kämpade och slet laget i 2.a perioden vilket ledde till både reducering och kvittering och matchen slutade 2-2

I den 2.a matchen mot Vetlanda sprutade laget in 6 mål och tog sin 2.a seger med 4-3

Sista matchen mot Craftstaden blev en nagelbitare där laget låg under med 3-1 inför 2.a perioden

I 2.a kom vi igen och ledde med 4-3 när Craftstaden satsade för fullt och kvitterade till 4-4 när halva matchen återstod gjorde Vi 5-4 och 6-4 och när ca 3 min återstod av matchen reducerade Craftstaden till 5-6

Craftstaden pressade för fullt och tog en timeout och plockade ut målvakten med mindre än 2 minuter kvar

Uppvärmning inför sista matchen mot Oskarshamn

Då var det dags för 3.e poolspelet för säsongen 23/24 som hölls uppe i Oskarshamn.

Första matchen mötte vi serieledarna CL98 och den började med en 1-0 ledning till Nybro som höll sig länge innan CL98 kvitterade till 1-1.

Laget kämpade och slet i 2 perioder men turen var inte på vår sida då 2-3 bollar studsade in turligt för motståndarna.

Slutresultatet blev 1-5 vinst till CL98.

Andra matchen stod 2.a placerade Vetlanda för.  Vi hade ledningen 2 gånger I matchen med 1-0 och

2-1.vi spelade 5 mot 4 i 2 minuter utan utdelning.  Vetlanda kom tillbaka och ledde med 3-2 när vi fick en straff. Turen var inte på vår sida och när 1 minut återstod av matchen plockade vi ut målvakten och med endast ett par sekunder kvar så lyckades Vetlanda göra 4-2 i öppen kasse. Matchen slutade med 4-2 vinst till Vetlanda.

I sista matchen mot craftstaden ledde vi med 1-0  och inför 2.a perioden ledde vi med 2-1. I 3.e ledde vi med 3-2 men fick tyvärr ge oss när Craftstaden toppade sitt lag med en spelare som höll en mycket högre nivå än div 3 där han vände matchen på mindre än 1 minut.

Vi plockade målvakten men dessvärre utan utdelning. Matchen slutade med 4-3 vinst till Craftstaden.

Det stora positiva är att vi släpper endast in 13 mål och levererar sammanlagt 6 mål.

Härnäst väntar poolspel i Kalmar lör 16/3

Poolspel i Nybro lördag 25/11
2023-11-25 18:09

Så blev det dags för Nybro att anordna poolspel

Första matchen mot Vetlanda blev en riktig nagelbitare som slutade med 3-1 förlust. Laget kämpade riktigt bra och med 2 minuter kvar av matchen plockade vi ut målvakten och det var riktigt nära att det blev mål.

I den andra matchen stod Craftstaden för motståndet. Laget kämpade och slet i 2 perioder men fick till slut ge sig och matchen slutade 4-8 till Craftstaden.

I den sista matchen mot CL98 tog laget ledningen med 3-0. I 2.a perioden orkade vi inte riktigt stå emot och slutresultatet blev 3-7 till CL98.

Det riktigt positiva är att laget gör mål i varje match detta tar vi med oss till Oskarshamn 28/1 när det återigen är dags för poolspel.

Linda Dahlin tränare

Dags för poolspel i Nybro lör 25/11-23
2023-11-20 12:01

Vi i Nybros paralag vill hälsa alla hjärtligt välkomna lördagen 25/11-23 till OG-hallen då vi genomför vårat poolspel.